2018. április 9., hétfő

NUXE Nuxellence szemápoló krém





Ha tudtam volna hogy ennyire jó ez a szemápoló akkor már előbb beszerzem! 

A NUXE egy hazánkban is egyre népszerűbb francia bőrápolási márka ami elsősorban gyógyszertárakban tudunk megvásárolni, de hála a Notino webáruház gazdag kínálatának, onnan is beszerezhető.







A NUXE Nuxellence Zone Regard egy bőrtökéletesítő, anti-aging szemránckrém, ami gyakorlatilag egy krém és egy korrektor hatásait egyesíti. Golgotavirág kivonattal és hialuronsavval segít fiatalon tartani a szemkörnyéket. de tartalmaz még körömvirág és kakaólevél kivonatot is.

A golgotavirág kivonat elég drága és különleges összetevő, ami gyulladáscsökkentő de remek hidratáló hatása is van és C-vitaminban is gazdag. A körömvirág szintén régóta ismert bőrápoló gyógynövény. 

Némi szilikont tartalmaz, ezzel segít egységesíteni a bőrfelszínt, viszont a NUXE filozófiáját követve ásaványi olaj és parabének nélkül készült





Fémes applikátorral tudjuk eloszlatni, ami egyúttal segít enyhíteni a szemkörnyék duzzadtságát is és frissít. Persze ha valakinek úgy kényelmesebb akkor a praktikus adagolónak köszönhetően a szokásos, ujbeggyel beütögetős módszert is alkalmazhatja. Ha maradunk az applikátornál, akkor apró pöttyöket helyezzünk el a szemünk alatt és a szemöldök íve alatt, majd nagyon finoman a fémes résszel masszírozzuk be.

Csodálatosan selymes érzetet kelt a bőrön és az illata is nagyon kellemes! Az instant bőrtökéletesítő hatást többek között a sárgabarack színű pigmenteknek és arany és gyöngyházfényű fényvisszaverő részecskéknek köszönhetjük. A barackszín segít ellensúlyozni a sötét karikákat, ezáltal máris üdébbnek tűnik a tekintet. Önmagában is elég lehet, de ha valaki szeretne rá még korrektort felvinni akkor remek alap, sokkal kevésbé ráncosodik vagy gyűlik össze a felvitt smink.



Én nagyon kényes vagyok a szemápolókra mert érzékeny a szemem és a zsírosabb, nehezebb krémektől könnyezni kezdek, ez viszont tökéletesen hidratál egész nap és semmi problémát nem okoz. A benne lévő szilikon sem tömítette el a bőrömet, nem okozott egyetlen pattanást sem és semmi irritációt nem tapasztaltam. A szemkörnyékem azonnal üdébb lesz tőle, a hialuronsavnak köszönhetően pedig hosszú távon is ápolt és hidratált marad. 

Mindenkinek ajánlom aki nem túl extrém sötét karikákat szeretne eltüntetni, ( ha igen akkor korrektort is használjon utána ), akinek kell egy tökéletesen hidratáló szemápoló a mindennapokra, aki szeretne valamilyen anti-aging készítményt bevezetni a szemkörnyékápolási rutinjába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...