2018. január 9., kedd

Wella Eimi Dry Me - Száraz sampon azoknak akik nem szeretik a száraz sampont





Én elég sokféle száraz samponnal elboldogulok, de amit nagyon nem szeretek bennük az a fura, ragacsos, mű hatás ami marad a használatuk után. Elég sok fajtánál előfordul, hogy felszívják ugyan a felesleges zsírt, de cserébe egy kicsit megváltoztatják a hajunk állagát, textúráját. Szerencsére ma már nagyon sok professzionális termék van ezek között is, és rá lehet bukkanni ilyen kis gyöngyszemekre, mint a Wella Professionals Eimi Dry Me. 


A Notino webáruházban kis kiszerelésben is kapható, így elsőre egy 65 ml-es flakont vettem, hogy kipróbáljam.




 Először is, az illata nagyon kellemes, nincs benne semmi fullasztó, nehézkes hanem könnyed és viselhető. 


Felvitelkor ugyanúgy fehér hatást kelt mint a társai, de könnyen eldolgozható. Tápióka keményítőt tartalmaz.



Ezzel tényleg várni kell pár percet mielőtt eldolgozzuk, mert először meglepő módon hűvös és nedves érzetet kelt. Nekem nem gond, mert befújom és addig mondjuk sminkelek, fogat mosok, ilyesmi. Kis idő elteltével viszont nagyon jól bedolgozható és szépen felfrissíti a hajat. Amit megfigyeltem, hogy annyira azért nem hatékony mint a nehéz, ragacsos, brutál fajták, de másnapos hajra vagy volumennövelésre kitűnő. Amit hatékonyságban elveszít azt visszaadja abban az érzetben hogy senki meg nem mondaná hogy száraz sampont használtunk, sőt mi magunk sem vesszük észre. Nincs fura szag, nincs viszkető, ragacsos érzet, helyette frissesség és szabadon lélegző fejbőr. Én ennél érzem a legkevésbé azt a "búra-hatást" ami néha előfordul az ilyen termékek használata után.






Szóval aki eddig utálta a száraz samponokat és nem találta meg a számára megfelelőt annak érdemes ezzel egy próbát tennie, mert annyira eltér az eddigiektől. Tényleg könnyed és szabad marad tőle a frizuránk, miközben kellően felfrissül. Volumennövelésre is megfelelő, teljesen természetes, lágy esésű de mégis egy kicsit dúsabb lesz tőle a haj.



Használata: 

Rázd fel

Fújd a hajtövekre vagy bárhová ahol egy kis frissességre vagy volumenre van szükséged

5 percig hagyd állni

Fésüld ki



Én ezek után biztosan beszerzem a nagyobb kiszerelést is! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...