2017. november 7., kedd

APIVITA Express Beauty Grape ránctalanító és feszesítő arcpakolás





Amikor ilyen remek dolgokra bukkanok mint az APIVITA Express Beauty Grape ránctalanító és feszesítő arcpakolása, alig várom hogy megoszthassam veletek! 

Az APIVITA egy görög cég, melyet egy gyógyszerész házaspár alapított még 1979-ben. A termékeik nagy része természetes összetevőkből áll és nem tartalmaz parabéneket, mesterséges színezéket, phtalátokat, szulfátokat, triklozánt, génmódosított miegymásokat.

Az Express Beauty maszkok pedig víz helyett részben zöld tea infúzióval készülnek, így plusz adag antioxidánshoz juthatunk. Ez a szőlős maszk a ráncok csökkentését ígéri, ami szép dolog, de én az ilyen termékekre mindig inkább mint megelőzésre tekintek. Pont ezért már időben érdemes ilyen hidratáló, ragyogásfokozó és bőrfeltöltő vitaminbombákra beruházni.




Ezeket az arcpakolásokat egyébként a Notino webáruházban tasakos és tubusos kiszerelésben is lehet kapni, aki csak kipróbálná, vehet egy kétadagost is, nagyon korrekt áron.

Én a szőlő miatt egyből a nagyobbat vettem meg, mert abszolút bízom a bőrszépítő erejében már a benne található resveratrol miatt is. Szőlőmagolajat és őrleményt is tartalmaz. A többi hatóanyag is nagyon rendben van: A és E vitamin, olívaolaj, rózsa illóolaj, Q10 koenzim, napraforgóolaj, patchouli illóolaj ( ettől féltem, de nem irritált egyáltalán ). A 97 %-ban természetes összetevőkön kívül ártalmatlan emollienseket tartalmaz amik segítenek a hatóanyagoknak jobban beszívódni, lipideket mint természetes hidratáló elemeket, alacsony kockázati besorolású tartósító és sűrítő anyagokat, panthenolt, hialuronsavat. 

Száraz, normál és kombinált de érett, fakó bőrre is ajánlanám, egyedül rozaceásoknak nem, az illóolajok és illatanyag miatt.





Nagyon gazdag és krémes állagú és szilárd szőlőmag őrlemény szemcsék is vannak benne. A megtisztított arcon gazdagon eloszlatjuk, majd tíz percig pihenünk. Ezután érdemes a tubuson található utasításokat követni és először egy benedvesített vattapamaccsal áttörölni és utána leöblíteni vízzel, mert csak úgy magában nehéz lemosni. Hetente 1-2 alkalommal érdemes használni. 




Szerintem a hatékonysága a luxus márkák maszkjaival vetekszik és az összetevői mégis barátságosabbak, meg persze az ára is. Nyilván nem tüntet el ráncokat, de tényleg szuperhatékonyan hidratálja és feltölti az arcot - ami miatt a bosszantó vonalak is halványodnak kissé. Valószínűleg ilyen ápoló és öregedés ellen küzdő összetevőkkel mint a Q10, A és E vitamin, zöld tea, olívaolaj hosszú távon segít megőrizni a bőr jó állapotát, ezáltal hatékonyan küzd a későbbi ráncok ellen. Ha egy kis kényeztetésre vágyunk vagy valami eseményre készülünk ezt érdemes bevetni, tényleg ragyogó, hidratált, feltöltött, kisimult arcbőrt eredményez! Szerintem nagyon tápláló és egy élmény a használata, egyedül a lemosás macerás, de nem bánom.





A szem környékét mindenképp kerüljük el vele, a szőlőmagőrlemény miatt is, erre a területre van a márkának külön szőlős maszkja, amit persze ezek után szintén be fogok szerezni :)


2 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...