2017. október 11., szerda

Yves Rocher Plaisirs Nature - Mangó-Koriander hab- és tusfürdő és szappan



Tudom, tudom, most nem ez a mangós időszak van hanem pumpkin spice és egyebek, de mit tegyek ha egyszer imádom? Ott van mellette két őszi illatú tusfürdőm, de mindig ehhez nyúlok. Komolyan lenyűgöz mostanában az Yves Rocher az illataival. 




Bio karité vajjal, mangó kivonattal és koriander olajjal gazdagították ezt a tusfürdőt és annak ellenére hogy a koriander illatát ki nem állhatom egyszerűen csodálatosnak érzem az illatát. Pont kellő mértékben gyümölcsös és frissítő de mégis visszafogott és van benne egyszerűen valami amitől egyből a kedvencem lett. Jól habzik, remekül tisztít és egyszerűen feltölt energiával.

A szappanon valahogy még intenzívebben érződik az illat, ezért egy darabig ki se bontottam csak szagolgattam, el tudnék viselni egy ilyesmi illatosítót a kocsimban :) Őszintén szólva végül is aztán kézmosásra használom, kellemes illata van és nem szárít, de ennél sokkal többet nem tudok mondani róla. 



Szóval leginkább a tusfürdő jött be, az viszont nagyon. A koriander olaj egyébként gyulladáscsökkentő, antibakteriális, erős antioxidáns hatású. A mangó kivonat pedig szintén remek antioxidáns, C és A vitamint tartalmaz, remek bőrpuhító, hidratáló. Szóval ez a tusfürdő nemcsak jól tisztít, de közben védi és regenerálja a bőrünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...