2017. október 27., péntek

PIXIBOX L'Occitane születésnapi kiadás - 2017. október







Az egyik legjobb dolog amivel fel lehet dobni a szürke októbert egy ilyen pompás PIXIBOX kiadás tele kényeztető L'Occitane kincsekkel! Nagyon örülök hogy sikerült megrendelnem és alig vártam hogy megérkezzen.

A PIXIBOX volt annak idején az első szépségdoboz élményem és azóta is előhozza belőlem azt az igazán jóféle izgatott várakozást, a meglepetések lelkes felfedezését. Azóta hogy más dobozokat is próbáltam csak még inkább nőttek a szememben, a PIXIBOXnál sosem tapasztaltam semmi olyat ami elrontotta volna az örömöm, mindig épen és szépen érkezett, a postaköltség belekalkulálva az árba, (nem pedig rejtett plusz költségként felmerülő bosszúság), a Facebook oldaluk pedig a türelem és pozitív energia fellegvára :)


Szóval ezúton kívánok a PIXIBOX csapatnak nagyon boldog születésnapot és csak így tovább! :)





Először is, maga a doboz egyszerűen gyönyörű, ismét a tehetséges Sápi Beáta légiesen könnyed és abszolút nőies illusztrációjával. Őt egyébként érdemes Instagramon követni, mert elbűvölő tartalmakat oszt meg: @BeataSapi



Aztán az illat és az elegáns csomagolás bűvölt el, annyira jó hogy selyempapírral bélelték, szép!


A PIXIBOX L'Occitane doboz tartalma:



  • Terre de Lumiere parfüm - 5 ml -utazó méret
  • Shea vajas kézkrém - 10 ml - deluxe mini
  • Shea vajas nyugtató arckrém - 8ml - deluxe mini
  • Verbéna frissítő tusfürdő - 75 ml - utazó méret
  • Verbéna frissítő testápoló krém - 75 ml - utazó méret
  • Aromakológia helyreállító sampon - 75 ml - utazó méret
  • L'Occitane fésű



Mivel most az arányosított árakat is feltüntették az ismertetőn, ki lehet számolni, hogy a dobozban lévő utazó méretű és deluxe minták értéke jóval meghaladja a PIXIBOX árát, tízezer fölött van a benne lévő termékek összértéke. Sosem fogom megunni ezt a csodás lehetőséget, hogy igazán drága, prémium termékeket próbálhatok ki sokkal kedvezőbben, és így csak azt veszem majd meg ami igazán megtetszik.





Amit biztosan beszerzek ha elfogy, az a Terre de Lumiere parfüm! Tulajdonképpen az "aranyóra" ihlette, ami a napnyugtakor keletkező mindent beborító aranyló fény ideje, egy egészen különleges hangulat, ami egyszerre feltölt és megnyugtat és mindent még sokkal szebbnek mutat! Elég volt egy pillanat és máris beleszerettem ebbe az illatba és igenis fel tudom fedezni benne azt az érzést amit próbáltak üvegbe zárni. Csodás, csodás, csodás! 





Ez az ajándék kis cuki fésű pedig jól fog jönni a táskámban hajvészhelyzetek esetén.




A Shea vajas nyugtató arckrém is nagyon felvillanyozott, nagyon kellemes az illata és a textúrája is. A light verziót kaptam ami 5 % shea vajat tartalmaz és érzékeny bőrre is használható. 




Amin a legjobban meglepődtem az a Verbéna-duó, mert eddig sosem jutott eszembe megszagolni, pedig tudom hogy nagy klasszikus, de valahogy elkerülte a figyelmemet. Pedig egy annyira friss és élettel teli illat! Hát, nagyon örülök neki, szerintem ez is újravevős lesz, főleg a tusfürdő.




Az Aromakológia sampont már ismerem, nagyon jót tesz a hajnak, 5 esszenciális olajjal és B5 vitaminnak segít puhává és élettel telivé varázsolni a hajat. Tényleg szuper termék és mennyei az illata.




Ezt a kézkrémet addig láttam amíg kibontottam és lefotóztam, mert a férjem azonnal elkérte. Az egyik legjobb kézkrém a világon! Ebből akármennyit el tudnék használni és valószínűleg a fa alá is be kell szereznem egyet.

Shea vajat, méz- és mandulakivonatot, kókuszolajat tartalmaz - selymes és puha bőrt eredményez, de ezek csak üres szavak ahhoz képest hogy mennyire tényleg nagyon selymes és ápolt lesz tőle a kéz. A férjem azért is orozta el, mert gyakran nagyon kiszárad a keze, ezért neki ez egy igazi gyógyír.



Hát, az én lelkivilágomnak most nagyon jót tett ez a kincses dobozka, elvarázsolt a kis eleganciájával, illataival. Igazi feltöltődés volt bontogatni és próbálgatni a kozmetikumokat. Mindennek nagyon örülök és maradéktalanul meg vagyok elégedve. Tetszik hogy arc- és test- és hajápoló termékek is vannak benne, mindezt pedig megkoronázza az elragadó Terre de Lumiere! Igazi szülinapos kiadás lett, a L'Occitane legjavával. 

Ha valaki esetleg még nem ismeri, a PIXIBOX oldalán feliratkozva értesülhet az újabb kiadásokról és a rendelési időszakokról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...