2017. október 31., kedd

Estée Lauder - Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent 2017




Tudom jól, hogy ez inkább egy nyári illat, de én tavasztól kezdve próbáltam lecsapni rá és sehol nem lehetett kapni. Így ősszel sikerült megszereznem a Notino webáruházból végre, ahol jelenleg is lehet kapni. Szóval aki nagy rajongója az illatnak ne habozzon beszerezni! Aki pedig még nem ismeri az olvassa el áradozásaimat alább :)






Már a doboza is csodaszép, úgy néz ki mint amikor a napfény játszik egy kelmén, csupa aranyló és melengető érzet, nagyon eltalálták. 






Főbb jegyek:

narancs
bergamott
tiarévirág
jázmin
kókusz
mirrha
vanília
szantál
ámbra
vetiver

Most komolyan, van aki ettől nem érzi rögvest egy mesebeli hercegnőnek magát? :) Szinte mindent belezsúfoltak ami pompát és érzékiséget ígér és mégsem lett túl sok. Az egyik legmelegebb, legfinomabb illat amit ismerek és az érzékisége is inkább éteri.






A neten véleményeket olvasva olyanokat látok, hogy ez egy strandot idéző, kókuszos illat amit egyébként imádnak a legtöbben, de ez az illat annyira több ennél! A kókusz érződik valóban, de csak mint az egész gyönyörűségben egy halvány játékos elem. Ez inkább egy olyan abszolút feelgood illat, ami mégis nagyon nőies és egyszerűen felmelegíti a szívet. Igen, benne van a nyár, benne van a napsütés csodája, a trópusok, a homok, a hullámok és pont az a jó benne hogy mindezt a nyárimádók egész évben viselhetik magukon, a körülöttük lévő emberek meg csak találgathatnak hogy mi is ez a szép emlékeket előhozó és jókedvre derítő illat? A kókusz mellett a citrusokat is érezni, de nem túl direkten, mindezekhez pedig hozzájárul a frissességet édesebbé mélyítő többi illatjegy mint a vanília, tiaré, a mélységet és melegséget pedig tovább fokozza az ámbra és a szantál.






Szóval nagyon szeretem, folyékony arany, minden cseppje kincs és eszméletlen jó hangulatot kelt bennem minden egyes alkalommal! Ha valahol látjátok érdemes kipróbálni, megismerni. Aki meg már ismeri  és szereti az vegye meg most, nehogy úgy járjon mint én hogy nem találja sem a virtuális sem a valódi polcokon :)

Aki meg szeretné a nyarat egész évben magán viselni, vagy egy olyan saját illatot szeretne amiről mindenkinek a napsütés, lazítás, nyaralás jut eszébe az is szerezze be! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...