2017. szeptember 5., kedd

Make Me BIO rózsavíz


Manapság amikor a tonerek és arcpermetek szinte teljesen részévé váltak a mindennapi arcápolási rutinnak elég nehéz a hatalmas kínálatból kiválasztani a megfelelőt. A rózsavízzel viszont szinte sosem lehet melléfogni: öregedésgátló, frissítő, fertőtlenítő, hidratáló, bőrsimító, tonizáló. Magas vitamin, flavonid és antioxidáns tartalma miatt remekül táplálja az arcbőrt, csökkenti az irritációt. Extra száraz vagy érzékeny bőrre is használható, sőt akár a szem körüli területet is áttörölhetjük vele.


A Make Me BIO egy lengyel kozmetikai cég és 100%-ban természetes termékeket gyártanak, növényi kivonatok, hidegen sajtolt és finomítatlan olajok felhasználásával. Biztonságos és hipoallergén, nem okoz bőrirritációt, érzékeny bőrűek számára is megfelelő. 

A Make Me BIO kozmetikumai a Notino webáruházban elérhetőek.


A Make Me BIO arcpermete 100%-os tisztaságú damaszkuszi rózsa hidrolátum. Minden bőrtípusra alkalmas, simít, tisztít és ápol. Reggel és este vattapamacsra permetezve lemosó tonikként, napközben pedig arcpermetként használható. Én ezt használom por állagú maszkok elkeveréséhez is.

Nagyon elégedett vagyok vele, az illata csodálatos de nem túl erős, a szórófejnek köszönhetően nagyon praktikus. Arclemosás után általában simán csak az arcomra fújom és beütögetem, de sokszor használom csak szimplán egy kis felfrissülésre is. Mivel teljesen tiszta rózsa kivonat ezért az sem baj ha a szemembe megy vagy esetleg véletlenül lenyelném, hiszen akár élelmiszerbe is tehetném :) Azért ez nem sok kozmetikumról mondható el.

Elsősorban azoknak ajánlom akik a minél tisztább és természetes bőrápolás hívei, akik szeretik a finom illatú arcpermeteket, akiknek a tonizálás elengedhetetlen és akik egy remek anti-aging termékkel szeretnék gazdagítani a kelléktárukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...