2017. szeptember 13., szerda

Lookfantastic Beauty Box 2017. július és augusztus

Júliusi Lookfantastic Beauty Box - Pretty in Paradise



Volt egy kis csúszás ezekkel a dobozokkal, így egyben tudom megmutatni a két legutóbbi Lookfantastic Beauty Boxot. A júliusi kiadás a Pretty in Paradise nevet kapta és egy valóban gyönyörű pálmafás dobozban érkezett. Természetesen a szokásos Elle és a saját Lookfantastic magazin is mellette volt.


A doboz tartalma:

Cowshed Chamomile Refreshing toner - 50 ml - utazó méret
Mimitika Face Sunscreen - 50 ml, teljes kiszerelés
MoroccanOil Hydrating Styling szérum - 75 ml - utazó méret
Hot Makeup bronzer - teljes méret
Jelly Pong Pong Bare Necesities highlighter ceruza - teljes méret
Imedeen Advanced Beauty Shot - 15 ml - minta
Regenerate Advanced Science fogkrém - 15 ml - minta




Erről még sosem hallottam, tudom hogy az Imedeen prémium anti-aging táplálékkiegészítőket készít, de hogy kollagénes C vitaminos szépségitalt is? Szuper, de nem hiszem hogy kipróbálás után máris rohannék érte a boltba, mert a 10 db 28 Fontba kerül.


Ez a Cowshed tonik viszont elég remek, alkoholmentes, nem szárít sőt rendkívül jól felfrissíti és nyugtatja a bőrt. Az illata csodás, a kamilla mellett levendula illóolajat s tartalmaz. Kombinált, zsíros, irritált, kipirosodásra hajlamos vagy pattanásos bőrre egy áldás. Ebből a teljes kiszerelés 250 ml és 18 Font.


Ezt a Regenerate fogkrémet meg nem venném teljes kiszerelésben az biztos, baromi erős, szinte csíp. - biztos az NR-5 technology :) Magas koncentrációjú összetevők és egyebek. Köszönöm én inkább valami természetesebbet szeretnék.


Na ez a MoroccanOil Styling szérum viszont betalált nálam! Ez egy kiöblítést nem igénylő ápoló styling krém, teljesen természetes hatást lehet vele elérni és közben mélyen ápolja a hajat. Ráadásul parabén és ásványi olaj mentes. Ebből a teljes kiszerelés 300 ml és 24 Font.


Ez a hosszúnevű highlighter ceruza is elég oké darab, finom halvány rózsaszín, így tökéletes az ajkak kiemelésére is, szemfesték alapnak és szemceruzának is használható. Antioxidánsokat tartalmaz ( Maracuja és Rooibos tea kivonatot - Ejha! ) Ez a kis semmike pedig amúgy 15 Fontba kerülne, többe mint nekem az egész doboz :)



A Hot Makeup bronzere gyönyörű darab, a szín is bejön, ez a terrakottás meleg matt barna. Szép! Ezt a Lookfantastic oldalán már nem is találtam, csak a gyártóén, ott 29 dollárba kerül.


A Mimitika ismét egy újabb ismeretlen márka és a csomagolás és kinézet nem keltett bennem túl jó benyomást elsőre, a teteje majdnem le volt róla csavarodva, teljesen bizonytalannak tűnik, táskába nem raknám be mert szerintem nem lehet rendesen rászorítani. Egyébként széles spektrumú védelmet nyújt, 50 faktoros, hamar beszívódik, 80 percig vízálló, nem hagy fehér nyomot és tipikus krém illata van ( majdnem mint a Nivea Classic ) Az 50 ml-es kiszerelés 14 Fontba kerül.



Vélemény:

Alapvetően tetszik hogy jó kis utazó méretű termékek és két teljes kiszerelésű makeup is volt a dobozban, nekem a MoroccanOil hozta fel arra a szintre hogy kedveljem :) Azt azért mindenképp jó ötletnek tartom hogy egy nyári kiadásba bronzosító, highlighter és fényvédő krém kerüljön. De valahogy az összhatás nekem egy icipicit csalódás volt a gyönyörű pálmafás dobozban rejlő ígéretekhez képest. Nem tudom, talán a színek, a termékek kinézete - valahogy úgy érzem hogy lehetett volna szebb, színesebb az összeállítás.





Augusztusi Lookfantastic Beauty Box - Global Glamour




Az augusztusi beauty box a Global Glamour nevet kapta és ennek megfelelően került bele francia, görög, brit, koreai és amerikai kozmetikum, valóban egy kis utazás a világ körül :) Annyit utazott hogy végül az egyik termék alig használhatóvá olvadt, de ezt majd meglátjátok a részletezőben:



A doboz tartalma:

Mane n Tail sampon és kondicionáló - 60 ml, utazó méret
Gatineau Gentle Silk Clenser - 50 ml, utazó méret
Korres Basil Lemon Body Milk - utazó méret
Lottie London Lip Balm - teljes méret
Skin79 BB krém - minta
Lord&Berry Magic Brow Pencil - teljes méret





A Mane n Tail hajápolók furának tűnnek így elsőre, nagy körülöttük a felhajtás amúgy, eredetileg lovak sörényének karbantartására találták ki. Háááát, vannak olyan napok bevallom amikor hasonlít a hajam egy ló sörényéhez, de nem mennyiségre hanem minőségre :)) Szóval weird cucc, de miért ne? Magamtól nem vettem volna meg, de így kap egy esélyt. A teljes kiszerelésű változatok egyébként 5-6 Fontba kerülnek, tehát ez a megfizethető árú dolgok közé tartozik.


Gatineau - szeretem. A franciák azért elég jók bőrápoló termékekben és ez is ígéretesnek tűnik. Már eleve az szimpatikus hogy utazásokhoz hordhatom magammal ezt sminket lemosni. Érzékeny bőrre is alkalmas, tökéletesen eltávolítja a sminket és puha, finom bőrt hagy maga után. Okénak tűnik. A teljes kiszerelés 37 Font, tehát drágának is :)


A Skin79 egy jól bevált koreai márka és egy napvédőt tartalmazó BB krém mindig jól jön! 30-as faktorral véd a nap káros sugarai ellen, damaszkuszi rózsavizet és acerola kivonatot tartalmaz. Anti-aging és világosító hatású. A teljes kiszerelés 22 Font.


Ó, Korres, imádom! Már régóta hűséges vásárlója vagyok a Korres termékeknek és ezt a bazsalikomos-citromos testápolót még nem próbáltam. Szuper illata van és legnagyobbrészt természetes összetevőkből áll: mandula olaj, aloe, shea vaj, B5 provitamin. 10 Font a teljes méretű testápoló.


A Lord&Berry gyakran felbukkan a Lookfantastic dobozaiban, mintha ez a márka lenne a mindig bevethető joker. De nem baj, középbarna színű szemöldökceruza jöhet! 14 Font lenne amúgy, de ez mégis valami reklám cucc lehet, mert amit a Lookfantastic weboldalon kapni annak a másik végén van egy praktikus szemöldök kefe is.


Na és itt van ez a kis megszeppent Lottie London ajakbalzsam. Kicsit megviselte az utazás, de ennek ellenére tudom használni, írtam ugyan a Lookfantasticnak hogy tudjanak róla, de nem kérek újat mert annyira nem von le a doboz értékéből és amúgy is rengeteg ajakbalzsamom van. Az illata gyümölcsös cukorkára emlékeztet amúgy és csodás, érzékien telt és fényes ajkakat varázsol, de ezt minden második balzsamról elmondhatjuk manapság. 5 Font lenne amúgy az ára.

Vélemény:

Nekem ez őszintén szólva sokkal jobban tetszett mint az előző, érdekes ez a sokféle szépségápolási holmi, nagyon örülök a Gatineu a Skin79 és a Korres termékeinek a Mane n Tail izgalmas, a szemöldökceruza meg mindig jól jön. Az ajakbalzsamért annyira nem fáj a szívem, de egyébként az is bájos kis dolog lett volna. Jók ezek az utazó méretű dolgok, most lett egy mini sminklemosóm, samponom, balzsamom, testápolóm és fényvédős BB krémem, ez elég jó :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...