2017. augusztus 25., péntek

Missha Super Aqua Ice Tear hidratáló emulzió





Korábban már próbáltam néhány Missha kozmetikumot, így nyugodt szívvel rendeltem meg ezt a Super Aqua Ice Tear hidratáló emulziót a Notino webáruházból. A több lépéses arcápolásban gazdagabb krém vagy maszk alá lehet használni, de a melegebb hónapokban önmagában is megállja a helyét. Az emulzió állagra a krém és a szérum között van.



Az Ice Tear sorozat tagjai Patagóniából származó tiszta és érintetlen gleccservízzel készülnek, ami bőségesen tartalmaz oldott ásványi anyagokat és elősegíti a bőr mélyebb rétegeinek hidratálását is. Elvileg a gleccservíz szerkezete hasonló az egészséges bőrt körülvevő víz szerkezetéhez, ilyen:





Így stabil marad és könnyedén mélyebbre juttatja a hatóanyagokat, ezáltal erősíti és védi a bőrt.


Főbb hatóanyagok:

Gleccservíz Patagóniából
Mélytengeri víz Polinézia vulkáni kőzetből és koralltelepekben gazdag vidékéről
Ice plant (Jég Növény) kivonat - vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz
Barna moszat kivonat - hidratáló hatású
Makadámia olaj
Nádcukor kivonat - hidratáló és bőrjavító
Fagyöngy kivonat - bőrnyugtató
Szkvalén - erősíti a bőr védőrétegét




Kis mennyiséget a bőrbe paskolva reggel és este használható, ezzel is segítve a hidratálás folyamatosságát. Önmagában is kiválóan ápol, de akik esetleg a koreai több lépéses arcápolás hívei azok esszencia és szérum után, hidratáló krém és napvédő előtt használják.

Nagyon gyorsan beszívódik és tényleg tökéletesen hidratál, egyáltalán nem irritálja a bőröm, csak jót tudok mondani róla. Nem hagy ragacsos érzetet, puha és feltöltött arcbőrt eredményez. 

Egyedül a kiszerelés fura nekem - ami egyébként az örökkévalóságig elég lesz - mert nincs pumpa, és nem puha a flakon hogy könnyen ki tudjam nyomni belőle, hanem úgy kell kiütögetni. Ami végül is nem gond, mert nagyon folyékony, hígabb mint egy krém, de nem tudom hogy fog viselkedni ha már csak kevés lesz az alján.


Mindenesetre ez egy szuper hidratáló hatalmas kiszerelésben és rendkívül kellemes, tiszta összetevőkkel. Véleményem szerint remek ár/érték arányt képvisel. Ráadásul ezzel az állaga miatt még azt a trükköt is meg lehet csinálni hogy minőségi, rétegezett vattát szétbontunk minél vékonyabbra és a lapocskákat ezzel átitatjuk és máris van egy saját készítésű hidratáló maszkunk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...