2017. április 26., szerda

Collistar Special Perfect Body Spray dezodor



Egyre jobban kezdem megkedvelni az olasz Collistar luxuskozmetikai márka termékeit. Ahhoz képest hogy mennyire exkluzív és magas minőségű dolgaik vannak, szerintem bőven van köztük olyan ami megfizethető és abszolút megéri az árát.

A Collistar Olaszországból indult a 80-as években és azóta az egyik legkedveltebb parfümériai márkává nőtte ki magát. A filozófiájuk, hogy esztétikus, nagyon hatékony és kiváló minőségű kozmetikumokat készítsenek, mindezt elérhető áron - valóban rendkívül egységes a design, a kínálat elképesztő. Látszik az igyekezet, hogy olyan választékot biztosítsanak, hogy akár az egész szépségápolási rutin megoldható legyen Collistar termékekből.

Én a Notino webáruházból szoktam rendelni, most erre a Collistar Special Perfect Body Spray dezodorra esett a választásom, mert folyamatosan keresem a minél kíméletesebb, de mégis hatékony dezodorokat.


Nagyon friss és diszkréten üde illata van. Abszolút gyorsan szárad, egyáltalán nincs hagyományos spray dezodor jellege, inkább egy finom permetnek mondanám. Természetesen nagyon gyengéd a bőrhöz, semmi irritációt nem okoz, sőt inkább selymessé teszi. Ultra-mikronizált pamut rostokat tartalmaz, ezek segítségével biztosítja a hosszan tartó frissességet, az antibakteriális összetevők pedig szintén hozzájárulnak a minél tovább tartó üdeséghez.


Nekem csodálatosan bevált a mindennapokban, tényleg diszkrét és kíméletes, mégis frissen tart egész nap. Normál tevékenységekhez ajánlom, mert természetesen sportolás közben azért meg lehet izzadni így is, viszont az üdeség megmarad ( magyarán továbbra is jó illatúak leszünk ).  A hétköznapokban egyszerűen tökéletes megoldás, nekem így tavasszal egyelőre szépen működik, a melegebb napokon is.


Bőrgyógyászatilag tesztelt és parabénmentes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...