2017. február 6., hétfő

Palmer's Skin Therapy Oil



Nagyon örültem mikor megláttam a Notino webáruház kínálatában a Palmer's Skin Therapy szárazolajat. Kedvelem az ilyen multifunkcionális kozmetikumokat, többféle bőrproblémára nyújt megoldást, arcra és testre egyaránt használható. 

Ajánlott:

  • Sebhelyekre
  • Striákra
  • Száraz bőrre
  • Egyenetlen bőrtónusra
  • Öregedő bőrre





Kakaóvajat tartalmaz ami hidratál, selymessé és puhává teszi a bőrt, E vitamint ami hatásos antioxidáns és anti-aging összetevő, Cetesomate-E komplexet, ami egyaránt segít a ráncok megelőzésében és a striák, sebhelyek halványításában, szezámolajat ami segít feltölteni és egészségesebbé tenni a bőrt, repceolajat ami kiváló bőrkondicionáló, valamint csipkebogyó olajat ami eszenciális zsírsavakkal, A és C vitaminnal járul hozzá a sejtmegújuláshoz.




Kellemes illatú ( csipkebogyó ) gyorsan felszívódó szárazolaj. A legnagyobb nyugalommal bekenhetjük bárhol magunkat vele, nem hagy zsíros érzetet. Én most elsősorban testre használom, száraz bőrre, de kipróbáltam arcra is és tényleg nagyon kellemesen hidratál. A problémás, száraz bőrrel pedig igazán csodát tesz, napi két alkalommal használom. Jelenleg a testápoló, dekoltázs és nyak szérum szerepét tölti be nálam, tökéletesen ápolja a bőrömet. Korábban az érzékenyebb területekre csipkebogyó olajat használtam, de ebben nemcsak az van, hanem több rendkívül jól ápoló hatóanyag, így még többet segít.




A pumpás adagolónak hála nem lesz minden olajos és megfelelő mennyiséget nyerek ki belőle minden alkalommal. Nem kell belőle sok, így a kis mérete ellenére sokáig elég lesz.

A striák és sebhelyek eltüntetésével kapcsolatban nem tudok semmiről beszámolni, de az összetevők alapján enyhe halványításra alkalmas lehet, megelőzésre mindenképp. Több beszámolót olvastam külföldi fórumokon arról, hogy kismamáknál segített megelőzni a bőr kirepedezését. 

Az biztos hogy azonnal enyhíti a száraz bőr okozta kellemetlenségeket és hosszú távon is hidratáltabb, selymesebb hatást lehet vele elérni. A dekoltázsomon azt látom, hogy az apró, alvás közben keletkezett ráncokat szinte azonnal kisimítja és összességében is nagyon széppé teszi a bőrt.

Szerintem egy nagyon jó szárazolaj, kellemes összetevőkkel és a hasonló termékekhez képest megfizethető áron.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...