2016. december 27., kedd

Lookfantastic Beauty Box - 2016. december



A Lookfantastic webáruház decemberi szépségdoboza igazán gyönyörű, hópelyhes csomagolásban érkezett. Ami a tartalmat illeti, csupa olyasmi kapott helyett benne amivel bearanyozzák az év végi bulikra való készülődést, ezekkel a kozmetikumokkal igazi kényeztető napot lehet tartani és még egy szuperdögös sminktermék is helyet kapott benne.





A doboz tartalma:

Illamasqua Hydra Veil Primer - minta
Philip Kingsley Elasticizer - utazó méret, 30 ml
Mellow Cosmetics Madness rúzs - teljes méret
Balance Me Pure Skin arclemosó - utazó méret 50 ml
Skin Republic Caviar and CoQ10 arcmaszk - teljes méret, 1 db
Bubble T fürdőbomba - teljes méret



Két ikonikus termék ( Illamasqua Hydra Veil és Philip Kingsley Elasticizer ) amikről már sok helyen olvastam lelkes véleményeket, egy kímélő arclemosó, egy csodás fürdőbomba egy kényeztető arcmaszk és egy gyönyörű, szexi rúzs:



A Skin Republictól még nem próbáltam fátyolmaszkot, de ez a hidratáló ápolás kaviárral és Q10-el azt hiszem pont jól fog jönni :) Ráadásul varázsmogyoró kivonatot is tartalmaz. Revitalizál, hidratál, feltölti a bőrt energiával.


A Balance me krémes arclemosója mindenféle ártalmas összetevő nélkül tisztít és ápol. Nagyon gyengéd, mindegyik bőrtípusra ajánlott.


A Philip Kingsley Elasticizert már jó ideje ki akartam próbálni! Ez egy hajmosás előtti kezelés és állítólag tényleg csodát tesz. Intenzíven hidratál, rugalmasságot, kezelhetőséget biztosít a hajnak - amire időnként az enyémnek bizony nagy szüksége van.


A Mellow Cosmetics egy új-zélandi márka, eddig nem ismertem úgyhogy nagyon örülök hogy kipróbálhatok tőlük valamit, pláne egy ilyen csodás rúzst. ( állatkísérletmentes, vegán és parabénmentes kozmetikumokat gyártanak ) Ez egy hosszantartó matt rúzs tőlük, elvileg erősen pigmentált, a szín pedig pont megfelelő vörös :)


Az Illamasqua Hydra veil primer egy álom. Nagyon fura zselészerű állaga van, de tökéletes hidratáló réteget képez a smink alá - minden száraz foltot eltüntet.


A Bubble T fürdőbombája antioxidánsokkal és illóolajokkal megpakolt kis finomság, goji bogyót, acait és hibiszkuszt is tartalmaz.


Vélemény:

Bár első látásra kicsit eklektikusnak tűnt ez a doboz, de nagyon tetszik, hogy szinte mindenre gondoltak. Az ember vesz egy forró, csodás illatú fürdőt, használja a hajmosás előtti kezelést, majd feldob egy szuper arcmaszkot, aztán egy hidratáló primert, egy vörös rúzst, majd végül amikor fáradtan hazaér lemoshatja a sminket egy természetes összetevőkből álló arclemosóval. Az Illamasqua és a Philip Kingsley termékek engem már megvettek ahogy kinyitottam a dobozt :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...