2016. december 1., csütörtök

Crazy Rumors ajakápolók - télies illatokban


Az Iherb oldalán annyira jó áron lehet kapni ezeket a cuki kinézetű és rendkívül fantáziadús illatokban megalkotott ajakápolókat, hogy mindig egyszerre többet veszek belőlük :) Ezúttal kimondottan finom téli illatokat kerestem, és még ezen belül is annyiféle volt, hogy nagy nehezen tudtam csak három darabra leszűkíteni. 


Az összetételük lenyűgöző: makadámia olaj, shea vaj, olívaolaj, jojobaolaj, E vitamin, sztívia és természetes aromák.


Mivel már régóta használom őket, bátran állíthatom hogy nagyon kellemesek, csodálatosan ápolják az ajkakat, még a legnagyobb hidegben is! Sokféle ajakbalzsamot használok, de ezek abszolút kedvenceim, mindenhol van belőlük :)





A Cinnamon Bun a pompás amerikai fahéjas tekercseket próbálja utánozni - és elsőre ezért is volt nekem kicsit furcsa, mert a hagyományos fahéjas csiga illatot kerestem benne. De ez ugye egy gazdagon fahéjas és ugyanakkor krémes sütemény, így az íze is más mint az itthoni hagyományos csigáé. Szóval a fahéj mellett egy kicsit a frosting ízét is próbálják felidézni, de alapvetően egy édes-fahéjas jellege van és nagyon kellemes komfortérzetet nyújt.




Az Orange Bergamot szédítően jó illatú, narancsos-bergamottos és egy pohár jó forró téli teát próbál felidézni. Ezt már nem először veszem, nagyon nagy kedvencem, imádom! Ez a két illat valami elképesztően harmónikusan keveredik egymással, egyszerűen jókedvem lesz tőle :)





A Hot Cocoa szintén elsőre meglepett mert szimpla csokis illatot vártam tőle, de valójában tényleg egy jó kis forró csokoládéra hasonlít aminek a tetején még marshmallow darabkák is vannak. Nem annyira intenzív, mivel természetes aromákkal készült. Aki inkább valami brutál csokicsodát szeretne annak lehet hogy ez nem elég.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...