2016. november 15., kedd

Lookfantastic Beauty Box - 2016. november



Szerintem az eddigi legszebb dobozka lett a mostani Lookfantastic Beauty Box ezzel az ezüstös derengéssel és hópelyhes díszítéssel - szépen karácsonyi hangulatba ringat :) A tematika most a csillogás, ennek megfelelően ez a kiadás az #LFSPARKLE nevet kapta. Mint később kiderül, a csillogást ők nem teljesen úgy értik mint én, mert hát ugye egyből szuper szemfestékre, rúzsra, highlighterre gondolnék....De a Lookfantastic Team ezt úgy értette, hogy készítsük fel bőrünket, hajunkat, körmeinket, mindenünket az ünnepi időszakra. Na, ezek után remélem a decemberi boxot megpakolják remek sminkcuccokkal.



Első pillantás a doboz tartalmára - itt már sejtettem hogy nem azt kapom amire első körben számítottam. Azért persze jóféle dolgok vannak ám benne!



A doboz tartalma:

Model Co pirosító - Teljes méret ( eredeti ára 14 Font )
L'oreal Professional Mythic Oil - Utazó méret - 30 ml
Sebastian Professional Volupt Spray - Utazó méret - 50 ml
Bloom and Blossom Revitalizing Foot and Leg Spray - Utazó méret 50 ml
Monu Soothing Touch Recovery Balm - Utazó méret 25 ml
Look Good Feel Better Blendig Brush - Teljes méret ( eredeti ár 6.99 Font )
+ajándék Lookfantastic körömreszelő és novemberi Elle magazin







Csillogó körömreszelő - ez tényleg egy édes kis darab és fogom tudni használni - a másik oldala természetesen hagyományos


A L'oreal Mythic Oil számomra már ismerős, tényleg jó minőségű hajolaj és az illata is remek -  tökéletes lesz ez a méret utazáshoz


A Monutól is próbáltam már terméket, azt tudom hogy gyengéd bőrápolóik vannak - ez a Soothing Touch Recovery Balm kimondottan érzékeny bőrre való és a hideg ellen is védelmet nyújt. Ligetszépe olajat tartalmaz ami csodákat tesz a bőrrel, úgyhogy ennek nagyon örülök!


Ezt a Bloom and Blossom revitalizáló láb sprayt külön nem hiszem hogy megvenném, de ez pont egy olyan kis plusz ami nem baj ha van otthon egy fárasztó nap után.


Új ecseteknek mindig örülök! Bármelyik dobozba jó választás egy ilyesmi :) Ez a Look Good Feel Good szemhéjárnyaló ecset egy nagyon jól használható darab és minőségre is megfelelőnek tűnik.


Ez a Sebastian Volupt Spray szintén sokoldalúan használható termék - hővédő és volumennövelő egyben, abszolút helye van nálam, tetszik és alig várom hogy kipróbáljam!


A legjobban ezért a gyönyörű Model Co pirosítóért vagyok oda, nagyon szép árnyalat és mennyire jól fog jönni a szürke és hideg napokban! :) - 'Peach Bellini'


Vélemény:

A mostani doboz mindössze 3.870 Ft-ba került, szokás szerint ingyenes szállítással és ajándék magazinnal. Ez így elég jó ár/érték arány tekintve a sok terméket amiből 2 teljes kiszerelés /ha a reszelőt nem számolom, mert hát az is/  Elég sokoldalú lett most ez a doboz, jól eltalált válogatás: bőr és hajápolók, smink és ecset. Gyanítom hogy mindenki talált benne valamit aminek kifejezetten örülni tudott. Enyhe csalódást érzek csak, valahogy valami többet vártam a csillogó, hópelyhes doboztól - de ha alaposan átnézem a termékeket tulajdonképpen elégedett vagyok. Mindegyik jól használható, semmi felesleges nincs benne. A pirosító meg igazi különlegesség aminek szerintem minden nő örül :) Mindenesetre decemberben nagyobb dobást várok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...