2016. szeptember 12., hétfő

REALASH szempilla kondicionáló


Nemrég lehetőséget kaptam rá, hogy teszteljem a REALASH szempillanövelő szérumot, amiről már sokat hallottam. Azt ígéri hogy hosszabbá, dúsabbá és erősebbé teszi a pilláimat, aminek eléggé örülnék, úgyhogy még ma el is kezdem a használatát. Korábban voltak próbálkozásaim ricinus olajjal, de ez egyértelműen profibb és hatékonyabb megoldásnak tűnik. 

Három hónapig fogom tesztelni és közben is megmutatom majd az eredményeket. Elsősorban hosszabb és erősebb szempillákat szeretnék!

Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt, nincsenek mellékhatásai. Már rövid időn belül regenerálja a szempillákat, akár két héten belül észrevehető a javulás, harminc nap elteltével pedig már egyértelműen látható eredménye lesz - ezért egy hónap múlva is be fogok számolni a tapasztalataimról.

A hatóanyagok között len, körömvirág, mezei zsurló és palkaszár kivonat is található, érzékeny szemre is használható.

Összetevői:


Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide. A REALASH formula bőrgyógyászatilag és kozmetikailag tesztelt. Nem okoz irritációt vagy allergiát. A terméket nem tesztelték állatokon.



Naponta egyszer kell használni, este, miután megtisztítottuk a sminktől a szemünket. A felső szempillák tövébe kell vékonyan felvinni, mint egy szemhéjtust.



Íme a kiindulási állapot, spirál és szempillagöndörítés nélkül elölről és oldalról:



Viszonylag dúsak ( inkább felül ) , ezzel nincs bajom, de valljuk be hogy elég gyengének tűnnek és nem ártana egy kis hosszabbítás sem. Őszintén szólva csodálatos dolog lenne ha egy ilyen szérummal megfelelő állapotba hozhatnám őket és nem kellene ezer egyébbel "megtámogatnom" a hatást a primerektől a fiberekeig, hane a saját egészséges és szép szempilláimat viselhetném.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...