2016. szeptember 5., hétfő

Marvis fogkrémek - Cinnamon Mint és Amarelli Licorice



A világhírű Marvis fogkrémeket egy firenzei cég készíti és rendkívül különleges ízekben lehet hozzájutni. Az alap aroma mindig a menta és ezt gazdagítják mindenféle érdekes aromával. Én az Iparfüméria kínálatából most a Marvis Cinnamon Mint és Amarelli Licorice nevű fogkrémjeit választottam.



Nagyon megfogott már a design is, mennyivel jobban mutat a fürdőszobapolcon mint bármi más! De ami igazán elvarázsolt az a különleges ízek választéka, nehéz is volt eldöntenem melyiket szeretném - idővel azt hiszem az összeset ki fogom próbálni.


Sűrű és gazdag krém, éppen kellően mentolos és tökéletesen megbolondítja a hozzáadott aroma. Kitűnően tisztít és a fogmosás ezzel egy igazi élmény. De nemcsak az íze jó, a Marvis a 70-es évektől kezdve fejleszti ezt a formulát, ami segít fehéren és egészségesen tartani a fogakat. Egy igazi klasszikus fogkrém, semmi dörzsölő részecske, meg csíkok :)

Már fogmosás közben is érezni hogy gazdagabb frissességet ad mint egy hagyományos fogkrém, sokkal tovább marad kellemes a közérzetünk!


A fahéjas hozott igazán lázba, de végül nem ez lett az első számú kedvencem. Amúgy ez is kellemes, de nekem mégsem jött be annyira a fahéj egy fogkrémben mint gondoltam. Egyébként finom, kicsit édeskés fahéjas-mentolos íze van.


Az olasz Amarelli céggel karöltve hozták létre az Amarelli Licorice fogkrémet. Az édesgyökeret teákban is nagyon szeretem, úgyhogy végül ez lett a kettőből a nagy kedvencem. Ez aztán igazán különleges és üdítő íz! Tudjátok olyan enyhén medvecukros, de szerencsére nem annyira édes - mindez a mentollal együtt valami szuper! Ráadásul ennek a legmenőbb a csomagolása is, még minimál fürdőszobákban is elég jól mutatna :)

Ha valaki szeretné kicsit feldobni az álmos reggeleket, mindenképp ajánlom hogy nézzen körül a Marvis fogkrémek kínálatában!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...