2016. szeptember 7., szerda

Balance Me Congested Skin Serum - bőrnyugtató szérum


Ezt a kincset egy Lookfantastic Beauty Boxban találtam és muszáj bemutatnom, mert nagyon meg vagyok elégedve vele. Első látásra ez tűnt a legkevésbé érdekesnek, de ez okozta a legnagyobb meglepetést. Mert ugye kit érdekel egy bőrnyugtató koncentrált szérum, amíg nincs egy baromira zavaró pattanása vagy egyéb bőrproblémája? 


Alapvetően ezt nappali szérumként is lehet használni, főleg ha valakinek érzékeny, problémás bőre van. A másik felhasználási módja pedig a koncentrált, célzott bőrnyugtatás. Azonnali enyhülést nyújt egy pattanás esetén és legfeljebb egy nap alatt teljesen eltünteti. Már néhány órán belül jelentősen csökkenti a problémát, és napi többször, célzottan alkalmazva pedig nagyon hamar megszabadít a kellemetlenségektől..

- enyhíti a bőrpírt
- segít megelőzni az eltömődött pórusokat, mitesszereket
- akár már egy éjszaka alatt szinte észrevétlenné változtat bármilyen pattanást
- a zsíros bőrt is segít kiegyensúlyozni


Nem tartalmaz parabéneket, ásványi olajat, mesterséges illatanyagot, szulfátokat.

Én azt hiszem nem fogom napi szérumként használni, bár a T-zónában nem ártana, de akkora egy csoda pattanáseltüntető, hogy inkább elteszem vészhelyzetekre. Ha elfogy akkor pedig mindenképp fogok még beszerezni belőle. Annyira jó érzés ilyen terméket találni ami elképesztően hatékony és természetes összetevőkből áll, tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom!

Természetesen szoktam én olyasmiket is használni mint teafaolaj, levendulaolaj ha szükséges - de ez tényleg jóval többet tud. A lehető legjobb kivonatokat tartalmazza a legmegfelelőbb kombinációban!



Csupa jó dolog az összetevők listáján: a jó öreg aloe kivonat, lucfenyő kivonat, moringa olaj, levendula olaj, írisz kivonat, kamilla és szegfűszegolaj.


Ha kipróbálnátok ITT tudjátok megrendelni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...