2016. május 31., kedd

St. Tropez Prep and Maintain testpeeling


Jó hírek! Már az Iparfüméria webáruházban is kaphatóak a világhírű St. Tropez márka termékei. Elsősorban valóban természetes barnaságot nyújtó önbarnító kozmetikumokat találunk a kínálatban és ezt kiegészítik az önbarnítást elősegítő és fenntartó kozmetikumok. Két dolog miatt esett a választásom erre a St. Tropez Prep and Maintain Tan Enchancing testradírra, egyrészt mert így nyár elején mindig szükségét érzem a bőröm alaposabb megtisztításának, másrészt önbarnítás előtt elengedhetetlen egy alapos radírozás.


Megfelelően segít felkészíteni a bőrt az önbarnító használatára, egyenletesen és alaposan radíroz és a későbbiekben is segíti az egyenletes halványulást. Eltávolítja az elhalt hámréteget, puhává teszi a bőrt. Fürdés közben körkörös mozdulatokkal kell bedörzsölni, fokozott odafigyeléssel a könyökre és térdekre, mert mindig ezeken a területeken van a legnagyobb szükség radírozásra. Közvetlenül az önbarnító használata előtt is jó, illetve köztes időszakokban pedig az egyenletes bőrszín fenntartsát segíti.




Az illatát nagyjából uniszexnek érzem, friss, kellemes. Nagyon, de nagyon alaposan radíroz, pont megfelelő, nem túl erős és nem is túl gyengéd. Nagyjából így képzelek el egy igazán hatékony testradírt. Tényleg pihepuha bőrt varázsol pillanatok alatt! Ez nemcsak önbarnításhoz hanem normál bőrápoláshoz is remek. Finom krémes, a lehető legjobb méretű szemcsékkel. Nagyon jól lehet használni - ez nekem fontos, mert nem egy túl híg testradírt próbáltam már, ahol a fele a zuhanyzó aljára csöpögve veszett kárba...



Parabénmentes ás állatokon nem tesztelt termék.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...