2016. április 26., kedd

Kéz Spa - Rituals Miracle Scrub és Elemis British Botanical Hand & Nail Butter



A Lookfantastic áprilisi szépségdobozában kaptam meg ezt a két terméket és gondoltam együtt bemutatom őket mert mindegyik igazi kényeztetés a kezeknek.( De a kettő közül csak az egyikre mondanám hogy megér annyit, amennyit kérnek érte. )




Rituals Miracle Scrub kézradír

és

Elemis British Botanicals Hand & Nail Butter




A Rituals Miracle Scrub kézradír a márka egyik bestsellere. Tápláló olajokkal, ginzenggel és gingko bilobával gazdagított radír, ami igazi luxus érzetet kelt. Bár finom szemcséjű, mégis alaposan és erősen radíroz, de mivel krémes az állaga, közben ápolja és táplálja a kezeket. Napi használatra alkalmas, de én legfeljebb hetente fogom, hogy minél tovább tartson. Nagyon kellemes az illata és az a fenséges komfortérzet amit használat közben érzek!! Egyszerre puhítja, kisimítja és ápolja a kezeimet, csodás! A Rituals Miracle Hand Scrub a lookfantastic oldalán 11 Fontba kerül ( ssssssz...) a Rituals oldalán 11 euro, maradjunk annyiban hogy 3 és 4.000 Ft körül mozog az ára. Szóval nem kevés, de tényleg minden fillért megér. Annyira csodát tesz az igénybevett bőrrel és szinte újjávarázsolja a kezeket. Tényleg nagyon jól eltalált cucc szerintem ez volt az egyik csúcs termék az áprilisi dobozban. 




A Rituals Miracle Hand Scrub a lookfantastic oldalán 11 Fontba kerül ( ssssssz...) a Rituals oldalán 11 euro, maradjunk annyiban hogy 3 és 4.000 Ft körül mozog az ára. Szóval nem kevés, de tényleg minden fillért megér. Annyira csodát tesz az igénybevett bőrrel és szinte újjávarázsolja a kezeket. Tényleg nagyon jól eltalált cucc szerintem ez volt az egyik csúcs termék az áprilisi dobozban. Meg merem kockáztatni hogy ha elfogy ezt újra fogom rendelni, főleg ha sokáig kitart.



Az Elemis British Botanicals Hand & Nail Butter a brit vidék gyógynövényeit használja fel, levendulát, gerániumot, kamillát, pálmarózsát. Ezen kívül bojtorjángyökér és zab kivonat is található benne, az összetevők között szerepel még méhviasz és moabi vaj is. Valóban értékes kivonatokat tartalmaz, könnyen beszívódik ( tényleg extra gyorsan ) - egy kicsit gyógynövényes az illata. Tényleg rendesen ápol, a körömágyat is rendbeteszi. Nem tartalmaz parabént, ásványi olajakat. De annak ellenére hogy maximálisan elégedett vagyok vele, ezt nem hiszem hogy megvenném teljes áron, 18 Fontért...Azt gondolom ennél kevesebbért is lehet ugyanilyen jó kézkrémet kapni, főleg a natúrkozmetikumok között. Szóval ezt semmiképp nem venném meg ennyiért. De tény hogy jó, ha valaki lát ilyet akcióban csapjon le rá :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...