2016. január 27., szerda

Natura Siberica Royal Berries sampon



Az Iparfüméria kínálatában találtam rá a Natura Siberica termékeire amik szibériai vadon élő gyógynövényekből és virágokból készülnek. Bizonyos őshonos gyógynövényeknek kedvezően fejlődnek az ottani éghajlaton, mivel a zord körülményekhez való alkalmazkodás ellenállóbbá tette őket. 

"A növények betakarítása során célunk, hogy a vadon élő növényekben ne okozzunk kárt. Ezért a növények begyűjtése kézi szedéssel történik, így nem okozunk károsodást bennük. Rendkívül fontos, hogy a betakarítás a gyógynövények adott méretekor illetve korában történjen, amikor a legnagyobb koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat, ezáltal tudjuk garantálni a legjobb minőséget termékeinkben."

A cég egy biofarmot is működtet ahol 14 ritka szibériai gyógynövényt termesztenek a helyi gazdákkal együttműködve. Minden sampon és balzsam alapja a szibériai törpefenyő kivonat ami segít helyreállítani a haj struktúráját gazdag aminosav tartalma miatt. Az összetevők 95%-a növényi eredetű.






Minden hajtípusra alkalmas. Főbb összetevői a sarki málna, északi homoktövis, vadrózsa, bioméz, rénszarvas zuzmó, arany törpemálna. Az északi homoktövis nagyon magas koncentrációban tartalmaz vitaminokat és polifenolokat, az arany törpemálna szintén gazdag vitaminokban, C, A, E és számos B vitamint tartalmaz. A törpemálna ezen kívül erősíti a hajhagymákat és egészséges fényt biztosít a hajnak.A sarki áfonya pedig omega 3 és omega 6 zsírsavakban gazdag amelyek intenzíven hidratálják és erősítik a hajat.Gyengéden tisztítja és táplálja a fejbőrt, a haj rugalmasabb és fényesebb lesz. 







A Natura Siberica készítmények nem tartalmaznak parabéneket, SLS-t, kőolajszármazékokat, PEG-vegyületeket. Ez nemcsak azoknak fontos akiknek érzékeny a fejbőrük vagy odafigyelnek a káros összetevőkre, de jó tudni, hogy ha hajnövesztő vagy hajdúsító projektben vagyunk, akkor célszerű ezeket az anyagokat teljesen mellőzni a hajápolási rutinból.



Vélemény:

Először is azt emelném ki, hogy rendkívül jó ár/érték arányú termékekről van szó, 400 ml sampont kapunk korrekt áron, más hasonlóan jó összetevőkkel rendelkező natúr vagy bio samponoknál pedig kb. 250 ml kerül ennyibe. Aztán ott van az illata ami mennyeien gyümölcsös, de nem marad utána órákig a hajban. Az állaga is kitűnő, pont eléggé habzik, nagyon jóleső vele a hajmosás. Már az első alkalommal tapasztaltam hogy szép puhák és fényesek lettek tőle a hajtincseim, teljesen meg vagyok elégedve. Hosszú távon pedig mindenképp megnyugtató, hogy ezt a hatást egy káros adalékanyagoktól mentes samponnal érem el.



1 megjegyzés:

  1. Néztem is azt a webshopot, és nagynak tűnik a választék náluk, de sok terméknél azt olvastam hogy nincs készleten, pedig volt egy pár dolog amit még kipróbáltam volna. De akkor majd utánanézek a másiknak is, köszi a tippet!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...