2015. december 16., szerda

Neogence Hialuronsavas Hidratáló Fátyolmaszk



A Szépségcenter webáruházban kapható több egyéb slágertermék mellett a Neogence Hialuronsavas Hidratáló Fátyolmaszk. Elöljáróban annyit róla, hogy - hacsak valaki nincs méregdrága luxus arckezelésekhez szokva - a végeredmény szerintem mindenkit lenyűgöz! 
Én bevallom, hogy bár sok időt fordítok bőrápolásra, a maszkokat általában hanyagolni szoktam. Pedig tudom hogy nagyon jót tenne, hetente egyszer-kétszer ilyesmivel kényeztetni az arcom, de valahogy nem szakítottam rá időt. Na de most! A maszktalanságnak vége! Hát hogy ez ilyen lehet? Mintha 5 évet aludt volna a bőröm! Ezentúl mindig kell hogy legyen otthon ilyen maszk, legalább havonta párszor át akarom élni ezt az élményt :)) 

AZ ARCMASZKRÓL:
Hidratáló fátyolmaszk, hatóanyagba áztatva. Az archoz tökéletesen illeszkedő, hatóanyaggal átitatott maszk hatásosan juttatja be az esszenciát a bőrbe. A maszk egyedi rostszerkezete segíti az aktív hatóanyagok felszívódását. Kétszeresen hidratáló formulája pótolja a bőr nedvességtartalmát.
Főbb hatóanyagok:
  • Hialuronsav (Hidratáló membránt képez a bőrön.)
  • Hyalo-Oligo® komplex (A bőr belső hidratációját fokozza.)
  • Allantoin (Elősegíti a sebgyógyulást, simítja a bőrt, gyulladáscsökkentő hatású, növeli a sejtek közötti mátrix víztartalmát.)




Gyógyszertári jellegű design, gyors, érhető szöveg és utasítások, teljesen biztonságos csomagolás:

A tasak sarkát letépve kiemelhető a fátyolmaszk ami még két réteg közé van elhelyezve, ezeket eltávolítva kell az arcra helyezni, nagyjából rásimítani, ne ijedjetek meg, valahogy így néz ki:




Ha a kék fedőréteget eltávolítjuk, akkor le tudjuk húzni magát a maszkot ami elég rendesen át van itatva hatóanyagokkal. Majd szépen, komótosan rásimítjuk az alaposan megtisztított arcunkra és relaxálunk kb. húsz percet. Majd eltávolítjuk a fátyolmaszkot és a felesleget bemasszírozzuk a bőrbe.



Nagyon helyes ez az orrköpeny nem? :)

Már közben is szinte éreztem, ahogy feltöltődik nedvességgel és tápláló hatóanyagokkal az arcom, de azért arra nem voltam felkészülve hogy tényleg ennyire jó! Kapásból éveket fiatalodott az arcom és most nem arról van szó, hogy eltüntette-e teljesen a ráncokat vagy nem. Egyébként nem, nem tünteti el a már kialakult ráncokat, nem is arra való, viszont a bőr vízhiányosságát napokra megszünteti, ezáltal szinte feltölti az arcbőrt. Az egész arc megjelenése valahogy üdébb, kipihentebb és fiatalosabb lesz tőle. Tényleg csodálatos, már értem hogy miért ilyen felkapottak a Neogence termékek, és abszolút megéri az árát.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...