2015. november 5., csütörtök

Olivia Garden - Ceramic Ionic Thermal Brush



Egy barátnőmnek nemrég panaszkodtam arról, hogy bár jobbnál jobb hajkencéket igyekszem használni, hajszárításkor mégis keményen gubancolódik a hajam és már sokszor gyötrelmes az egész. Erre rávilágított, hogy esetleg próbáljam lecserélni a hajkefémet - és mennyire igaza volt! Eddig egy ki tudja hol vásárolt műanyag nyelű kemény sörtés hajkefét használtam ( igaz, strasszkövek is voltak rajta, de ez nem segített a hajamon ) Az Iparfüméria webáruházban végül találtam vagy 3-4-et, mindegyiket korrekt áron és mindegyik ígéretesnek tűnt, végül ezt a környezetbarát bambusz kerámiás és ionizáló sörtéset választottam.



Egész kollekció kapható ebből az Olivia Garden Healthy Hair kerámiás, ionizációs sörtés fajtából, ennek része ez a környezetbarát természetes bambusz hajkefe. A bambusz fogórész erősebb mégis könnyebb mint a fa. A speciális sörték ápoltabb és fényesebb hajat biztosítanak, a kerámiabevonat pedig jobb hőtartást.


Ha fanyelű helyett bambusz kefét választunk ( amennyiben ragaszkodunk a természetes anyaghoz ) - akkor segítünk megóvni az erdőket. 


A sörtéi puhábbak és rugalmasabbak mint általában az ilyen hajkeféknek,  így sokkal kíméletesebbek a hajamhoz. Első használat során még szokatlan volt hogy milyen könnyű ez a kefe, de emiatt például sokkal könnyebben kezelhető is. A sörték miatt minimális volt a gubancolódás, óriási megkönnyebbülés volt hajszárításkor hogy nem kell megküzdenem a kócolódással - és hogy valószínűleg sokkal gyengédebb voltam így a hajamhoz mint régebben a terminátor hajkefémmel :) Tényleg abszolút gyors volt a szárítás és a végeredményen is érzékelhető volt a változás: kevésbé szállt a hajam és valóban fényesebb és puhább lett a frizurám. Érdekes módon a hajvégápoló olajat is elfelejtettem és mégis puha tapintású maradt. Valószínűleg ez a kevésbé drasztikus "nyűvés" miatt van.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...