2015. november 9., hétfő

Clarins Fix' Make-Up fixáló spray és arcpermet



Azzal kezdeném, hogy ezt én még akciósan vettem, amúgy bármennyire is a szívemhez nőtt, nem hiszem hogy teljes áron újravenném. Szóval kicsit túlárazottnak érzem, főleg hogy ma már annyi szuper hasonló permetet kapni sokkal kevesebbért. Ha valahol látjátok akciósan és szívesen kipróbálnátok, akkor persze csapjatok le rá, főleg ha szeretitek a rózsaillatot :)




A Clarins Fix' Make-Up egy frissítő és sminkfixáló arcpermet, elképesztően finom rózsaillattal. A smink felvitele után kb. 30 cm-ről, körkörös mozdulatokkal kell az arcunkra spriccelni. De lehet önmagában is használni, és smink alá is akár. Utánozhatatlan üdeséget és frissességet biztosít az biztos, ad egy kis luxusérzetet az arcbőrnek és visszaadja a ragyogását miután bevakoltuk mindenfélével :)
Ha csak simán használom, akkor ami mindenképp figyelemreméltó, hogy valahogy csökkenti a T-zónában fénylést - de nem mondanám hogy mattít vagy ilyesmi, csak egyszerűen valahogy regulázza a zsírosodást.
Ha alapozó és púder fölé fújom akkor segít természetesebbé tenni a hatást és tovább tart a sminkünk.
Sőt, az is egész jó, ha alapozó fölé használom és még fixálom púderrel, az tényleg nagyon tartós és ugyanakkor üde hatást eredményez.



Tényleg érdemes betartani ezt a 30 cm távolságot fújásnál, úgy fog igazán egyenletesen és szépen eloszlani. Először felfrissít, és hidratál, majd pár perc elteltével fixálja a sminket. Tényleg tartósabbá a teszi az alapozót, és amin meglepődtem, hogy a rúzsom is meglepően tovább maradt érintetlen. A szememre inkább csak óvatosan és messziről, viszont csak ritkán - nem annyira igénylem mert a szemhéjalapozó úgyis tartja a helyén a sminket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...