2015. október 28., szerda

Schwarzkopf BC Oil Miracle sampon és olaj



Ha beköszönt a hidegebb idő, jólesik egy kis extra kényeztetés a hajamnak, fejbőrömnek. A Schwarzkopf termékei közül ez a rózsaolajas sampon és a mesés illatú olaj tökéletes ápolást nyújt. Ezeket a professzionális hajápolókat mindig az Iparfüméria webáruházban vásárolom, mert a választék hatalmas és nagyon sokszor vannak akciók is.



Már az illata elbűvölő, igazi, tömény egzotikus rózsaillat, ami a hajmosást luxus kényeztetéssé varázsolja. A rózsaolajat az aromaterápiában széles körben használják, az egyik legrégebbi esszencia a kozmetikában is. Nemcsak nyugtató és lazító hatású, de antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is bír és afrodiziákumként is ismert. Nem csoda hogy a használata után még sokkal nőiesebbnek érezhetjük magunkat, a lehető legteljesebb ápoltság érzetet és jó közérzetet biztosít.



A sampon már az első használat után érezhetően puhává és fényessé teszi a hajat és kiemelkedően könnyűvé, olyan selymesen és illatosan lengik körül a tincsek a tarkómat mint még soha :) Nem tudom pontosan mivel érik el ezt a fajta felszabadultság érzést a hajban, de nagyon kevés hajápolónál találkoztam eddig vele. Valószínű nem épül rá a tincsekre a termék, ezért nem érzem hogy lehúzná a frizurámat. Ez mindenképp plusz pont! Lehet hogy az érdekes állaga is szerepet játszik ebben enyhén géles és nem az a bitang módon habzó cucc.
Hosszan tartó használat során pedig valóban egészségesen puhává teszi a hajat és a fejbőr problémáit is rendbehozza, ha valakinek csak minimális zsírosodással, korpával vagy fejbőr irritációval van gondja bátran ajánlom ezt a sampont. Évszakváltáskor ezentúl biztosan mindig ezt fogom használni.



Az olaj, az meg pláne csodás. Az illata még lenyűgözőbb mint a samponé és ami a legfontosabb, gyorsan beszívódik, nem zsírosít, nem tapasztja össze a hajszálakat. Hidratál, táplál és illatozik, ennyi :) Nagyon szeretem azt a selymességet amit ad. Ami még nagyon tetszik benne, hogy a szálló, mindenfelé álló hajszálakat is kordában lehet vele tartani és nemcsak a hajvégekre jó, hanem a maradék olajat a tenyeremen eloszlatva az egész frizurámra tudom használni. ( Persze módjával )











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...