2015. május 15., péntek

Heti Miegymás - Glamping, Reserved akció




Hetiprogram - Végre itthon is egy hely, ahol a glampingnek hódolnak, erről korábban ITT írtam. Luxus kempingnek szokták nevezni, de szerintem itt inkább egy életérzésről van szó - én nem is a luxus szót használnám. Szerintem ez egyfajta még kényelmesebb, elegánsabb és kreatívabb módja a kempingezésnek - egy kicsivel több feleslegesnek tűnő dologgal vesszük körbe magunkat, mint például párnák, szép kelmék, baldachinok, kisasztalok - ettől még azok is jól érzik magukat egy sátorban vagy egy pikniken akik amúgy ki nem állhatják az ilyesmit.

Noszvajon a Nomád Hotelben van itthon is ilyesmire lehetőségünk ( ha nem magunk oldjuk meg ) és 05.25-én egy Glamping Piknik nevű rendezvényen ismerkedhetünk meg a helyszínnel.




A Nomád Hotel legendás háziasszonyai, Balogh Bari és édesanyja Klári néni mellett a vendéglátók a Rosinante Sílusos Vidéki Szálloda*** csapata, Nemesvölgyi Attila, a pozsonyi úti Sarki Fűszeres, a Dűlő Étterem Miskolcról, Megyer falu, a desszertpályán a Desszert Neked csapata,  Bolyki János és dr. Csernus Imre és Csutorás Ferenc borászok lesznek.
Nem csak kényelmes sátrakkal, kockás pléddel és pöttyös labdával várjuk a vendégeket, hanem szabad tűzön és kemencében sült finomságokkal, játékos gyermekprogramokkal, örömzenével és egy mini piaccal, ahol környék válogatott sajtjait, lekvárjait és szörpjeit lehet megkóstolni és megvásárolni! 

RÉSZLETES PROGRAM:
12.00-kor a glamping megnyitja kapuit

12.00 és 18.00 között ejtőzhetünk a kényelmes kanapékon, válogatott finomságokat kóstolhatunk, kerti labirintus játékban bolyonghatunk, tündéri meseboltban vásárolhatunk és távolról nézhetjük a kézműveskedő vagy vidáman szaladgáló gyerekeinket.

12.00 és 18. 00 között folyamatosan közlekedik majd egy kalandos dzsipjárat Csernus Imre gyönyörű Almagyar-Érseki szőlőbirtkára, ahol nem csak szép borokat, de kávékülönlegességeket is kóstolhatunk a borteraszon.
ÜNNEPELJÜK EGYÜTT A ÉLETET STÍLUSOSAN!
A BELÉPÉS DÍJTALAN, AZONBAN A HELY BEFOGADÓKÉPESSÉGE KORLÁTOZOTT, EZÉRT REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES AZ ALÁBBI HONLAPON:
A PROGRAMMAL KAPCSOLATOS TOVÁBBI KÉRDÉSEKET ERRE A CÍMRE VÁRJUK SOK SZERETETTEL:NOMAD@NOMADHOTEL.HU

Nekem akkor más programom lesz, fáj is a szívem hogy nem jutok el ide, úgyhogy menjetek ti mindenkik! :)

Hetiakció - A Reserved üzletekben 05.13.-18. minden 30%-al olcsóbb - a teljes kollekció és az akciós termékek is!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...