2015. március 25., szerda

dr.organic Marokkói argán olaj sampon és kondicionáló és ajakápoló teszt



Annyira örülök, hogy már nemcsak bioboltokban lehet beszerezni a dr.organic termékeit. A dr.organic tényleg remek, tiszta és natúr összetevőkben rendkívül gazdag kozmetikumokat készít, és szuper hogy egyre szélesebb körben elérhetőek. Én ezt a kis csomagot most a Mybeautytools webáruháztól kaptam tesztelésre. Egy marokkói argán olaj sampont, balzsamot és egy argán olajas ajakápolót.




Pont valami gazdag, tápláló balzsamra volt szükségem és hogy ehhez még egy hasonlóan tápláló hatású sampont is kipróbálhattam az szuperség :) Új ajakápolókat meg mindig szívesen fedezek fel, igazi ajakápoló-függő vagyok, ami azt illeti. Nagyon nem bántam meg hogy pont ezeket a termékeket ismerhettem meg!




Az argán olajat nemrég fedezte fel a szépségipar szélesebb körben és kezdték mindenféle kozmetikumokban használni. Elsőként a hajápolásban de csodálatos bőrápoló tulajdonságai miatt egyre több krémben, szérumban is megjelent. Azért fontos megjelölni hogy marokkói argán olajról van szó, mert az argánfa a mai napig elsősorban Marokkóban honos. Ott a mai napig kézzel dolgozzák fel és hidegen sajtolják. Az igazi marokkói argán olaj az elérhetőség és a feldolgozás miatt is viszonylag drága alapanyagnak számít.
Az argán olaj antioxidánsokban gazdag és magas az E vitamin tartalma. A hajápolásban azért is kiemelkedően jó, mert nemcsak a töredezett hajvégeken segít, hanem a fejbőr állapotát is javítja.





A sampon és a balzsam összetevői is gondosan válogatott és természetes hatóanyagok: argán olaj, aloe vera, olívaolaj, narancshús kivonat, természetes illólajok, baobab kivonat.
Az első használat után is kiemelkedő a hatás. Kétszer mostam meg a hajam az argán olajas samponnal, majd a balzsammal ápoltam. A sampon nagyon gazdag, krémes. Az illata kicsit erős, olyan nyers növényillat, ami elsősorban az eredeti argán olaj jellegzetességének tudható be, de ez hamar elillan. Alapvetően nekem tetszik, friss és lendületes, olyasmi mint a frissen nyírt fű :) 
Gyanítom hogy már akkor is észrevehető lett volna a változás a hajamon, ha csak a sampont használom mert annyira tápláló. A balzsammal nagyon, nagyon könnyen kibontottan a hajam, szintén nagyon krémes textúrájú, de jól eloszlatható. A kondicionálón jobban lehet érezni a csodás illóolaj keveréket: fűszeres keleties.
Szintén fontos megemlítenem hogy nagyon kevés kell a samponból és a balzsamból is!

A termékek nem tartalmaznak parabént, mesterséges színező és illatanyagot vagy ártalmas tartósítószert és SLS mentesek.

Eredmény: a hajam olyan dúsnak és erősnek érződött, jó tapintású és gazdagon táplált lett, tényleg mintha valami spéci kezelést kapott volna. A hajkorona nem könnyű vagy selymesen szálló lesz tőle hanem egyszerűen jó állapotú. De nem is húzza le a hajat vagy ilyesmi, hanem egyszerűen egészségessé teszi. Ami még feltűnt az a csillogás, nem a szikrázó ezerwattos, hanem valami szelíd és méltóságteljes csillogás ( mindenféle csillámló összetevők nélkül...) 
Ha valakinek zsírosodásra hajlamos haja van, akkor is nagyon meghálálja a haja ha ezekkel a dr. organic termékekkel kényezteti, viszont akkor másnapra már nem annyira friss a frizura. Elsősorban normál vagy száraz hajra javaslom, vagy mindennapi samponnak olyanoknak akik naponta hajat mosnak.

Azóta rendszeresen hazsnálom őket és érezhetően jó hatással vannak a hajamra. Sőt, egyik nap ezt hallom Férfimtől: "Használtam azt az új sampont. Teljesen finom lett tőle a hajam! "





Az ajkbalzsam az argán olajon kívül avokádó és mandulaolajat is tartalmaz. Csodásan hidratál és puhítja az ajkakat, de ami még ennél is fontosabb, SPF 15-ös fényvédőt tartalmaz! Tökéletes, táskába bedobós mindennapos ajakápoló.

A termékeket a Mybeautytools webáruházban tudjátok megvásárolni: 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...