2014. augusztus 15., péntek

Heti Miegymás

Hetikell - Nem tudom ki hogy van vele, de az utóbbi napokban, ebben a párás időjárásban én meglepődve tapasztaltam hogy mennyire óriási nagy szükségem van valamilyen mattító kencére. Enyhébb nyári napokon ugye simán oké a hidratáló+BB, de amikor olvad le rólunk minden akkor azért nem ártana valami komolyabb cucc. Szóval igyekeztem felderíteni a terepet ilyen készítmények után, és az alábbiak tűnnek kipróbálásra érdemesnek. Valaki használta esetleg bármelyiket? Bevált?


Bioderma Sebium Mat - ez vajon kombinált bőrre is jó?


Avene mattító fluid - Az Avene termékekkel jók a tapasztalataim, de ezzel még nem volt dolgom


Eucerin Hydro Protect mattító arcápoló fényvédővel


NYX Matte Finish sminkfixáló spray - Már rég kinéztem magamnak, lehet hogy a tökéletes megoldás ez lenne?


Make Up Forever - All Mat primer

Hetisorozat - Halle Berry egy Stephen Spielberg sci-fi sorozatban? Igen, akarom! Robotok, kísérteties történések és tömény izgalom, rejtély, okosan kibontakozó történet, kitűnő színészek, jesssz. Molly Woods űrhajósról szól a történet aki némi űrben ( tökegyedül ) töltött idő után hazatér. Fura dolgokat látunk a visszaemlékezéseiben és ezek a fura dolgok folytatódnak. Ráadásul férj - Goran Visjnic - robotok készítésével foglalkozik, egyet nevelnek is mint saját gyermeküket egy mesterséges intelligenciával és érzésutánzatokkal bíró prototípust...




Hetifinom - Andalítóan jól néz ki ez az áfonyás blondie Piszke blogján, én lehet hogy megkísérlem nyírfacukorral ( bár a fehércsoki attól még a képembe röhögne, szóval lehet hogy inkább egy az egyben így kellene elkészítenem :))















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...