2014. június 20., péntek

Heti Miegymás

Hetiajánló - Múzeumok Éjszakája! Idén június 21-én is rengeteg programmal várják az érdeklődőket országszerte:  bejárhatjuk vezetéssel a volt Vidámparkot, a Fővárosi Nagycirkuszban is extra programokkal várnak, a Monostori Erődben Komáromban zsonglőrök, színház és fényfestés, az Elte Természetrajzi Múzeumban időutazás, meteoritok, őslények, az ozorai kastélynál máglyagyújtás, közös főzés, különleges kastélyjárás....Minden kicsit más, minden kicsit izgalmasabb mint napközben!



Hetioutfit - Komolyan, az elmúlt heteket ilyen szerkókban töltöttem és egyszerűen nem tudom megunni: crop top ceruzaszoknyával és valami lapos nyári szandállal, kiegészítőnek max egy fülbevaló - ja és feketében vagy fehérben, vagy feketét fehérrel, vagy fehéret feketével :)




Hetifinom - óva intek mindenkit attól, hogy lecsússzon a málnaszezonról, isteni magában vagy sütemény, parfé, fagyi, lekvár, limonádé, szörp formájában is.  Nagyszerű mert nem kell magozni, nincs vele sok cécó, nem kukacos.....csak megmosod és már dolgozhatsz is vele :)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...