2014. május 4., vasárnap

Heti Miegymás


Lehet hogy láttátok már ezt az Annie Leibovitz Disney fotósorozatot, némelyik fura, de van néhány ami nekem nagyon bejön. Például Olivia Wilde mint gonosz királynő a Hófehérkéből, hát maga a tökély!



Anyák napi ebéden viseltem ma az alábbi frizurát, kábé nyolcadszorra sikerült úgy feltűznöm ahogy akartam, de a végeredmény elég pöpec lett. Az más kérdés, hogy a szél hangos kacajok közepette kábé fél perc alatt elintézte :)


Tutorial és kép forrása: Irrelephant blog


A hétvégén eldöntöttük jóbarátokkal, hogy ha esik, ha fúj mi igenis kirándulunk egyet. Esett is. Fújt is. És mi mégis! Igénybe vettük a tömegközlekedést és az alábbiakat műveltük: buszozás, villamosozás és fogaskerekűzés, közben óriási nevetgélések és esőáztatta városnézés, majd rövid séta a teljesen kihalt Normafánál egy sokkal különösebb és élesebb kilátással mint napsütésben. Komolyan mondom, ha van nálatok esernyő és olyan ruházat ami nem ázik szét öt perc alatt, a világért se mondjatok le arról hogy kimozduljatok akár rossz időben is, mert teljesen más arcát láthatjátok az adott úticélnak és a végén lehet hogy ugyanolyan jól szórakoztok, ha nem jobban, mint verőfényben :) Valamint mindenképpen javaslom, hogy amíg még lehet, próbáljátok ki a fogaskerekűt! Nagyon zajos és agyrázós de valami fergeteges hangulata van.


Kép forrása: bkv.hu   Menetrend


Ezt a finomságot meg szintén Piszke oldalán találtam és sikerül nagyjából hasonlóképp elkészítenem - ráérős reggelek csodás kísérője lehet:











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...