2014. április 3., csütörtök

Highlighter - Mit, hogyan, hová?


Most így a High Beam kapcsán elgondolkodtam hogy érdemes lenne körülnézni, milyen valamirevaló highlighterek vannak ( most kimondottan a csillogó, ragyogó félékre gondolok ) és ezeket pontosan mire is lehet használni.

MIT?



Mindenféle árkategóriában lehet találni megfelelő termékeket a kívánt hatás eléréséhez:

1.elf  All Over Color Stick - az elf termékei alacsony árukhoz képest teljesen jó minőségűek, úgyhogy nekem ezekben lenne bizodalmam, a Makeup Plazában kapható 450 Ft-ért
2. A TheBalm Mary-Lou Manizer szintén erősen körülrajongott cucc, én most tesztelem, majd nemsokára jövök a poszttal is, ezt érdemes külföldi webshopból beszerezni mert sok helyen nagyon drága, de remek minőség és egy életre elég ( kb. 16 Font )
3. Stila All Over Shimmer Luminizer - külföldi webáruházakból szerezhető be szintén 16 Fontért, négyféle árnyalatban kapható, szolidan csillogó highlighter amit alapozóhoz keverve is ajánlanak
4.Az Artdeco Glam Stars csillámkrém épp akciós a Szépségboltban, ez olyan igazi csillogós, dívás - 1700 Ft
5.A Benefit Watt's Up az egyik legdrágább az összeállításban de szintén nagyon felkapott és ötletes egyébként mert az egyik végén van egy szivacs amivel tökéletesen fel lehet vinni, krém textúrájú púder finisű pezsgőszínű highlighter ( 24 Font, uhh...de Benefitet nem szállít Magyarországra a Lookfantastic sajnos )
6. A Benefit High Beam, amit tündérzselének neveztem el egy csodás pink tónusú krém, nagyon, nagyon szép fedésű ( ez is majdnem 20 Font, de szintén nem elérhető Magyarországra szállítással )
7. A BareMinerals egy új felfedezés - a Pixiboxnak köszönhetem - ásványi sminkeket készítenek extra szuper minőségben, 3.600 Ft az ára a Makeup Plázában ( jelenleg épp nincs raktáron )


HOGYAN?




A krémes textúrájú csillámokat  kézzel is felvihetjük, de kitűnően eloszlathatjuk akár sminkszivaccsal akár egy ecsettel ( alapozó vagy korrektorecset például, de vannak speciálisan erre valók is ) A por állagú highlighterekhez már tutira kell az ecset:  viszonylag kisebb nem túl pöszmés, hogy precízen tudjunk vele dolgozni. Ha túl művinek találjuk a hatást akkor egy kis alapozóval is keverhetjük. Mindig nagyon kevéssel kezdjünk, általában induljunk ki abból hogy a fele is elég annak mint amit eredetileg gondoltunk ( ezt főleg magamnak mondom jótanácsként :))

HOVÁ?



A Benefit High Beamhez készült ez a kis útmutató, hogy az arcon kábé hová használhatunk ilyen ragyogó krémet


A Makeup.com útmutatóján jól látszik az egyik kedvenc alkalmazási formám, közvetlenül az ajak fölé középre, nagyon szexi tud lenni!


Ez itt egy olyan smink amihez bőven használtak ragyogó highlightert a kissé nedves, friss hatás kedvéért



Nem kell az arcunknál megállni, buliba, különleges eseményre hangsúlyozhatjuk a kulcscsontunkat, dekoltázsunkat, vállunkat is, mint például Jessica Alba


Vagy Beyoncé







Képek forrása: Pinterest













2 megjegyzés:

  1. Szia!

    A Benefit szállít Mo-ra. Én nemrég rendeltem tőlük,igaz sajnos nem olcsó mulatság.

    Barbi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A benefitcosmetics.com? Ó ez jó hír, viszont ezek szerint drága a szállítás is? ( Azért lenne szuper ha a lookfantasticról szállítanának ide mert onnan nem kell fizetni külön a szállításért, de ott ki van írva hogy Benefitet pl. csak bizonyos országokba küldenek )

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...