2014. április 22., kedd

Az édes élet kellékei - Otthoni relax sarok


Az otthon az a hely, ahol - többek között - lazítanunk is lehet, ahol teljesen önmagunk lehetünk, ahol juthat pár perc vagy óra a saját kis dolgainkra. Ahol kipihenhetjük a napi hajtást, fáradalmakat, nyüzsgést. Ahol feltöltődhetünk.
Na és persze nem árt ha ehhez van egy kis helyünk is ami csak a miénk, a mi kis nyugikuckónk. Ha elkülönítünk magunknak egy ilyen részt a lakásban akkor egy idő után már csak megpillantva is nyugalmat fogunk érezni. Persze célszerű száműzni onnan a zavaró tényezőket, rendben tartani és személyes kis szép holmikkal feldobni.


Nekünk elég kis lakásunk van, úgyhogy számomra az ilyen nyugalom szigete az ágynál az én oldalam lett, csak ilyenkor leterítem ágyterítővel és rádobálok sok-sok puha párnát. Bekucorodok egy teával, olvasgatok vagy csak kinézek az ablakon ahonnan pont semmi mást nem látok csak fákat és eget, ami hát elég pihentető...


Lehet ez a hely egy ilyen ablakmélyedésben is, mindig tartsunk ott egy-két párnát, plédet, magazinokat, könyveket


Odakészíthetünk mp3 lejátszót valami kellemes zenével, mindig tarthatunk friss virágot egy vázában amire már ránézni is öröm


Lehet ez egy fotel, kis lerakóasztallal, olvasólámpával






De teljesen egyszerűen is megoldhatjuk: ülő- és díszpárnákkal kialakítható egy kis külön zug




Egy totál olcsó Ikeás baldachinnal meg abszolút meseszerűvé is változtathatjuk :)


Minden olyasmi megengedhető amitől instant jobban érezzük magunkat, szép képek, kelmék, csecsebecsék


Az erkéllyel rendelkező szerencsések pedig ott is kialakíthatják a nyugisarkot - ez úgy ránézésre jutányos áron kihozható: gyümölcsösládák, két teszkós díszpárna, egy ikeás vagy teszkós pléd, hortenzia, rongyszőnyeg és már meg is van..



Képek forrása: Pinterest












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...