2014. január 30., csütörtök

100 kérdés 51-60

51. Gondolkoztál már öngyilkosságon illetve öncsonkításon?

Komolyan nem.

52. Mik borítanak ki téged?

Például a hétköznapi, nevetséges bosszúságok, kiborul, leesik, kiömlik, szétesik, eltörik....ilyenkor olyan mintha a világ összeesküdött volna ellenem, kikérem magamnak :) Meg mint már említettem, nagyon nehéz egy légtérben léteznem olyan emberekkel akik mindenáron a másikra akarják erőltetni az akaratukat, akár a másik lelki egyensúlyának felborításával is. 

De leginkább ha gyengéket, kicsiket, tehetetleneket bántanak, embert vagy állatot mindegy. Ha nem védene meg minket a nem tudomásunk a világról, minden nap kiborulnánk, annyira szörnyű dolgok történnek  nem is olyan messze az idillinek tűnő életünktől.

53. Számodra fontos embereket vesztettél el?

Igen.

54. Mik azok a célok, amiket 2 éven belül szeretnél elérni?

Családalapítás esetleg, az nem lenne rossz.

55. Használtál már ki valakit? És miért?

Szánt szándékkal biztosan nem, de oda nem figyelésből előfordulhatott, hogy mondjuk nem vettem észre hogy épp kihasználok, vagy egyszerűen nem esett le hogy ez most az...Mivel én örömmel teszek szívességeket, nem biztos hogy észreveszem hogy egy másik embertől mondjuk kevésbé örömmel történik a szívesség és akkor az már vajon az?

56. Rossz embernek tartod magad?

Nem, az egy egészen kellemetlen hozzáállás lenne, tekintve hogy inkább jó ember szeretnék lenni. Inkább egy vonalon képzelem el magam, jócskán messze a rosszember jelöléstől de a jótól is még bizonyos távolságban. Látótávolságban :)




57. Szüleiddel milyen viszonyban vagy?

Anyukám a szüleim, szeretem, ő is szeret, sokat viccelődünk, tudunk beszélgetni, örülni egymásnak.

58. Szeretsz iskolába járni?

A gimibe szerettem nagyon, a fősuli meg más miatt volt jó, szóval igen, szerettem.

59. Mit gondolsz a nyitott kapcsolatokról?

Nem sok értelmét látom. Szerintem az ilyeneknél nemcsak a két embernél nehéz összeegyeztetni a dolgokat, hanem az esetleges alkalmi partnerek is olykor zavarban lehetnek, szóval jóformán senkinek sem jó. Most komolyan, megismersz egy édes pasit, érdekel, tetszik, majd közli veled, hogy amúgy ő nyitott kapcsolatban van és a párját nem zavarja a dolog...Nem valószínű hogy örömmel a nyakába borulsz. A párja meg aki annyira megértő...tényleg az? Vagy titokban szenved? Vagy a nyitott kapcsolatban levő férfi esetleg csak a saját kalandjaival elnéző, de azért az már böki a csőrét - szintén titokban - hogyha a nőnek lesz valakije? 

Sokkal nagyobb kaland és sokkal izgalmasabb az igazi kapcsolat két ember között minden könnyűségével és nehézségével, persze a legizgalmasabb megtalálni azt a valakit aki mellett fel sem merül benned ilyesmi.


60. Milyen nyelveken szeretnél megtanulni?


Spanyol, esetleg.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...