2013. június 12., szerda

NOTD - Clinique Different Nail Enamel Sweeth Tooth



Ez az ínycsiklandozó cukorkarózsaszín körömlakk a júniusi Pixiboxban érkezett. Érzékeny bőrűeknek lett kitalálva elsősorban, de mindenkinek megnyugtató lehet olyan lakkot használni ami mindenféle káros, irritáló összetevőtől mentes. Normál ecsettel rendelkezik, inkább folyós állagú mint krémes. Nagyon szépen terül, nem csíkoz.
Extra magas fénye van és átlagos a száradási ideje. Ez a Sweeth Tooth árnyalat egy rétegben csak egy enyhe rózsaszín csillogást ad a körmöknek, két rétegben még mindig, három rétegnél meg már van is némi színünk. Ezen morfondíroztam egy kört, de nem hiszem hogy a lakk hibája, hanem kimondottan ilyen francia manikűr vagy jelly sandwich készítéséhez való, illetve azoknak akik kedvelik az olyan enyhe fedésű de szépen csillogó lakkokat melyek alól még kilátszik kissé az eredeti köröm. 



Itt jobban látszik a rózsaszínség


Begyűjtöttem a Pinterestről inspirációnak néhány fotót, hogy milyen manikűröket is lehet például ezzel a körömlakkal elkészíteni:








Abszolút örülök, hogy a Pixiboxban megtaláltam ezt a szépséget, mert eszem ágában nem lett volna ennyiért egy sima kis rózsaszín körömlakkot megvenni, így viszont van egy kitűnő minőségű, káros anyagoktól mentes lakkom amivel a fenti manikűrök bármelyikét megoldhatom :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...