2013. június 21., péntek

Festival Style


Nyakunkon a fesztiválok...és ilyenkor hiába van tele a szekrényünk a lehető legstílusosabb, egymással tökéletesen variálható és tökéletesen odaillő ruhákkal mint pl. farmer, póló és egy tornacipő, mégsem férünk a bőrünkbe és be kell újítanunk egy-egy darabot. Pedig ugye az emberek nyolcvan százaléka valóban farmerben, pólóban és tornacipőben lesz, beleértve a fellépőket is. De mi különlegesnek akarjuk érezni magunkat azon a pár napon, mert ez nyár, ez szabadság, ez vadulás, ez buli és zene és öröm és önfeledt szórakozás! Ó, egek, mennyit tudnék mesélni! De a legjobb ha mindenki begyűjti magának a saját történeteit. Annál jobb nincs. 

Szóval, szétnéztem itt-ott és találtam pár imádnivaló holmit. A mai bejegyzésben az Asosnál válogatok, mert  olyan sok jó cucc van, hogy több fesztiválos posztot is kell készítenem. De ezeken kívül simán lehet venni fesztiválokra való extravagánsabb kincseket second hand üzletekben is. By the way...elkezdődtek a nyári leárazások is, egyelőre 30%-50% és a legtöbb helyen ebbe beletartoznak a farmersortok, pólók, nyári ruhák is már. Szóval fesztiválos ruhatár és kozmetikum kollekció frissítésre fel!


Korres Festival Kit, tündéri nem? Mini citrus tusfürdő és testápoló, vadrózsa hidratáló és ragyogásfokozó arckrém, ajakbalzsam és tejproteines törlőkendők. Az apraját nem írom, ezt kerekítve 20 euróért vesztegetik. De ilyen apróságokat persze a DM-ben vagy Rossmannban is lehet kapni, saját kis csomagot is összeválogathatunk. Mindenképpen érdemes travel size cuccokat magunkkal vinni, a fesztivál területére erősen javaslok  törlőkendőt, papírzsepit, ajakírt, napvédőt, mini deot, miniparfümöt, minibármit.



Egy ütős körömlakk? Például egy ilyen alaplakk-glitter lakk páros? ( 8 euro ) A csillámos fedőlakkok viszonylag tartósabbak, de azt hiszem a liquid sand vagy baltic sand vagy bármilyen sand lakkok is egész jól bírhatják. 


Kimonó. Feldob egy fehér póló-farmer kombót szempillantás alatt. Ez a darab 26 euro, de ilyet is aztán lehet találni máshol.


Ez meg egy sima fekete vagy fehér vagy bármilyen ruhát dob fel. Mennyire andalítóan ütősen néz ki, ugye? 8 euro


Egy másik spéci öv. Ennek az ára is spécibb. 16 euro.



Ha valaki fenemód ki akar tűnni akkor van ilyen fejpánt is, 16 euróba kerül.


Egy ilyen bokacsizmában is jól lehetne nyomni, eső és sár esetén is, mivel igazi bőr meg minden ezért ez 80 euro. De annyira atom. Persze én nem veszek ilyet mert már van egy "fesztivál" nyári csizmám, vettem egyet évekkel ezelőtt before it was cool. Most meg ezek nagyon mennek szóval a csipkéstől a horgoltig bármilyen nyári bokacsizmát be lehet újítani.



Ez egy szűk farmerral...gyönyörű lenne! 33 eurot azért most nem adnék ki rá, de irtó jól néz ki.


13 euróért tök édes cicás hajpánt!
Szív alakú napszemüveg, édes. A Claire's is tele van ennél olcsóbban egyszer használatos bulinapszemüvegekkel!
Ez 20 euróért egy karkötő csomag

Akciósan 10 euro. Állat!



Az Asos Curve kollekcióból egy cuki farmersort. ( 37 euro, de azért aranyos )


Cuki dettó. Ezért már inkább kicsengetném a 33 eurót.



Menő cross body bag 33 euro. Bármilyen cross body bag megteszi ( persze olyan ami elég jól néz ki ). Hálát adtok az égnek majd hogy olyan táskátok van ami nem csúszkál le a vállatokról.


Ez itt épp 13 euro de nagyon sok helyen lehet hasonlót kapni, Reserved, New Yorker, H&M stb.


Volt már hogy egy könnyű, kis helyen is elférő de amúgy nagy sál mentett meg a fagyhaláltól Volton, de komolyan. Ez 21 euroba kerül.

Okos kis menta gumicsizma, nem egy Hunter, de a harmadába kerül.



Az ilyenekre úgy tudtok rákeresni hogy body harness, szerintem ha valahová hát fesztiválokra kitűnőek. Ez 24 euro, de van 10 euróért is.

10 eurós szegecses beszúrós füli.



10 euróért csuklólánc vagy mi ( hand chain )


Normál esetben nem vagyok oda az ilyen lemosható tetkókért, utoljára kb 8 évesen rengették meg a világomat, de ezek annyira jópofák! 8 euro egy szett

8 euróért körömgyűrű, ez valami új őrület lehet de elég pöpecül néz ki


Virágos hajdísz-kőkemény fesztivál fíling, 15 euro


Gyönyörű hajdísz, mivel az utóbbi pár évben a lányok nagy része ilyen kontyban nyomul koncerteken ezzel remekül feldobhatják 10 euróért

Két helyen böngésztem, az Asos Jewellery szekcióban illetve a Festival Style összeállításukban.




2 megjegyzés:

  1. SOHA. TÖBBET. NEM. MEGYEK. NYARALNI. VOLT. HELYETT.
    pont.

    VálaszTörlés
  2. Óóó! A kedvedért búfelejtőnek készítek egy nyaralós összeállítást :)) Azért az is biztos faja lesz, lazulás, napsütés, tengerpart, ilyesmi?

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...